אתונה

המטבח היווני: הטעמים והניחוחות של אתונה

באתונה מחכה לכם חוויה קולינרית מענגת. המטבח היווני מתאפיין בשילוב עשיר של טעמים, תבלינים, שמן זית משובח, עשבי תיבול ורכיבים ים-תיכוניים טריים. באתונה תמצאו אינספור טברנות, דוכנים ומסעדות, מאוכל רחוב מקומי ועד מטבח עילי, כך שכל אחד ימצא את מה שמתאים לו, לפי טעם, סגנון או תקציב.
  • סופלאקי – שיפוד יווני קלאסי

    המנה הכי אהובה על המקומיים. שיפוד בשר מתובל (עוף, חזיר, טלה או בקר), בגריל, המוגש בפיתה יחד עם ירקות, טחינה או ציזיקי. זו התשובה היוונית לפאסט-פוד, אבל עם טעם של בית.

  • ציזיקי – מתבל הדגל של יוון

    מתבל קר על בסיס יוגורט, מלפפונים, שמן זית, שום ועשבי תיבול. הוא מוגש כמעט בכל מסעדה באתונה ומהווה תוספת מרעננת שמתאימה כמעט לכל מנה, ממנת פתיחה ועד ליווי לבשר ודגים.

  • דגים ופירות ים טריים מהים האגאי

    יוון כולה ואזור אתונה בפרט מתהדרים בשלל אכלי ים. בין המנות המקומיות:
    • פסארוסופה – מרק דגים עשיר
    • תמנון צלוי עם חומץ בלסמי
    • מרידאס – דגים מטוגנים בגרסה מקומית
    • טאראמוסלטה – סלט ביצי דגים במרקם קטיפתי

  • מוסקה

    אחת המנות המזוהות ביותר עם המטבח היווני. שכבות של בשר טלה או כבש טחון, חצילים, תפוחי אדמה, רוטב עגבניות ובשמל, כל אלה נאפים יחד בתנור ויוצרים מנה חמימה, עשירה ובלתי נשכחת.

חבילות אתונה

חבילה ל- Grande Bretagne

1639 מחיר לאדם בהרכב שני מבוגרים
הזמן
GRANDE BRETAGNE
בין התאריכים, 01/10/25 - 04/10/25 ארוחת בוקר
חבילות אתונה

חבילה ל- Athens Capital

1029 מחיר לאדם בהרכב שני מבוגרים
הזמן
ATHENS CAPITAL CENTER HOTEL - MGALLERY COLLECTION
בין התאריכים, 01/10/25 - 04/10/25 ארוחת בוקר

מזג אוויר

אתונה

היום, שבת 16.08 בהיר
27°-27°
ראשון 17.08 24°-30° בהיר
שני 18.08 22°-31° בהיר
שלישי 19.08 24°-33° בהיר