חבילה ל- Grande Bretagne
€1639 מחיר לאדם בהרכב שני מבוגרים
בין התאריכים,
01/10/25
-
04/10/25
ארוחת בוקר
המנה הכי אהובה על המקומיים. שיפוד בשר מתובל (עוף, חזיר, טלה או בקר), בגריל, המוגש בפיתה יחד עם ירקות, טחינה או ציזיקי. זו התשובה היוונית לפאסט-פוד, אבל עם טעם של בית.
מתבל קר על בסיס יוגורט, מלפפונים, שמן זית, שום ועשבי תיבול. הוא מוגש כמעט בכל מסעדה באתונה ומהווה תוספת מרעננת שמתאימה כמעט לכל מנה, ממנת פתיחה ועד ליווי לבשר ודגים.
יוון כולה ואזור אתונה בפרט מתהדרים בשלל אכלי ים. בין המנות המקומיות:
• פסארוסופה – מרק דגים עשיר
• תמנון צלוי עם חומץ בלסמי
• מרידאס – דגים מטוגנים בגרסה מקומית
• טאראמוסלטה – סלט ביצי דגים במרקם קטיפתי
אחת המנות המזוהות ביותר עם המטבח היווני. שכבות של בשר טלה או כבש טחון, חצילים, תפוחי אדמה, רוטב עגבניות ובשמל, כל אלה נאפים יחד בתנור ויוצרים מנה חמימה, עשירה ובלתי נשכחת.